Höstträff

I tider när kalendern är full är det tyvärr en omöjlighet att besöka alla bilträffar hur mycket man än vill,. Man får helt enkelt försöka att hitta de evenemangen som erbjuder den högsta koncentrationen av just det man finner mest lockande.

Så när Tommy Leedberg bjuder in till sin träff Classic cars and custom på Sundby gård så fanns det inga men eller kansken.

Lördagen den 10 sep. fick antagligen det geologiska institutet i Uppsala in hög notering på Richterskalan,, Ett stort skalv med epicentrum vid Sundby Gård i Huddinge, nu var det tack och lov inte frågan om någon naturkatastrof utan bara några bilar från Sillen som i en majestätisk kolon rulla in på området .

Vi kom dit tidigt på förmiddagen och redan så var köerna långa, stämningen i bilen var på topp när Tommy Leedberg öppna grindarna och hälsa oss välkomna till hans träff, och inte blev det heller sämre av att vädrets makter bjöd på en vacker blå himmel.

Det glänste duktigt från alla fina välputsade fordon som ivrigt skicka blanka solkatter ut bland utställare och åskådare. Den underbara atmosfären kompletterades utav den auditiva upplevelsen från alla v8 motorer blandat med Rock and roll från bandet Trackbite som underhöll oss från senen hela dagen.

 Efter en heldags planlöst strövande bland fräna fordon morsandes och pratandes med utställare, besökare och försäljare från när och fjärran så började dagen att sakteliga övergå till sena eftermiddagen och det var dax att starta upp den gamla Detroit motorn för att skicka några knallar av heta avgaser upp mot eftermiddagens ljusa himmel.

Vi lämnar denna träff men jag lovar att vi åker hit nästa år oxå.

 Pether Blixt

Fotografier Sundby Gård

 

 

Dela den här sidan