Lördagen den 26 augusti fick antagligen det geologiska institutet i Uppsala in hög notering på Richterskalan,, Ett stort skalv med epicentrum vid Himmelstalundsfältet Norrköping, nu var det tack och lov inte frågan om någon naturkatastrof utan bara mängder av raggarbilar som i en majestätisk kolon rullade in på det stora fältet.
Efter en heldags planlöst strövande bland fräna fordon morsandes och pratandes med besökare och försäljare , så började dagen att sakteliga övergå till sena eftermiddagen och det var dax att starta upp den gamla Detroit motorn och åka in till kvällens cruising på Kungsgatan.
En kul dag med både Cruising och arbete, jo ni läste rätt, vi var några från Sillen Cruisers som jobba som stälde upp och hjälpte Motorgården i Norrköping med att hålla ordning på trafiken. Senare på kvällen så styrde vi raggarbilen mot Motorgården för att vara med på deras stora fest.. Klubben är Sveriges äldsta "raggarklubb" som startades 1958 av Norrköpings motorburna ungdom, och inte konstigt att min Impala trivdes där,, dom är ju lika gamla :)

Dela den här sidan